Article Index

 

          Anima Cvartet, prin înaltul profesionalism, pasiunea pentru muzică, prezenţa desăvârşită, crează ambianţa perfectă pentru ca evenimentul dvs. să devină de neuitat.Reuşita unui eveniment deosebit, fie că este vorba despre o recepţie, o masă festivă, o nuntă, un dineu, o petrecere privată, lansarea unei cărţi sau o expoziţie, poate fi desăvârşită prin atmosfera rafinată creată de muzica aleasă.
Ne propunem să aducem muzica pentru evenimente la un alt nivel. Portofoliul nostru bogat ne recomandă prin concertele numeroase din ţară şi străinătate.

          Născut dintr-o sinceră prietenie, Anima Cvartet îşi propune o comunicare directă şi transparentă cu clienţii săi pentru o abordare personalizată a fiecărui eveniment în parte. Cu o vastă experienţă concertistică, vă oferim un repertoriu bogat şi variat, prin grijă şi preocupare, reuşim să alegem muzica potrivită fiecărui eveniment.

          Astfel, Anima Cvartet abordează genuri muzicale ca: muzica clasică, muzica ambientală, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreen-uri, ragtime dance-uri, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor.

          De asemenea, un repertoriu complet de colinde româneşti şi internaţionale vă stă la dispoziţie pentru ca sărbătoarea Crăciunului să vă fie împodobită cu muzica şi spirit în cadrul petrecerilor corporate şi private de sfârşit de an.

          Pentru desăvârşirea imaginii evenimentului dvs., vă propunem o diversitate de ţinute elegante de seară, pe care le puteţi vizualiza în Galeria Foto a site-ului.

          Anima Cvartet va transforma într-o experienţă inedită şi de neuitat, evenimentele cele mai importante din viaţa dvs., fie ele nunţi, botezuri, aniversări, recepţii, evenimente corporate, dineuri, lansări, târguri, petreceri surpriză, expoziţii, cocktailuri, conferinţe, inaugurări, decernări de premii, simpozioane, festivaluri.

Anima cvartet este format din:

Alina Masiliev- vioara I

Elena Popa - vioara II

Diana Andreea Toma - violă

Ioana Ştefania Stanciuc - violoncel