Evenimente culturale

Evenimentele culturale sunt ocazii cu totul speciale, având o încărcătură sprituală şi emoţională foarte intensă. O muzică bine aleasă în acest \\\'\\\'tablou\\\'\\\' poate valorifica momentul special mult aşteptat.

Fie că vorbim de un vernisaj, o lansare de carte, o expoziţie, o gală de decernare de premii, prezenţa noastră este menită să îmbogăţească evenimentul atât prin genurile muzicale diverse abordate, cât şi prin ţinuta distinsă pe care o impunem.

În funcţie de tema evenimentului repertoriul poate fi adaptat de la muzică clasică, ambientală, muzică de film, café-concert, la evergreen-uri, piese din folclorul românesc etc.

Gala de decernare de premii organizată de dumneavoastră se poate transforma într-un spectacol al muzicii şi învingătorilor!

Un cuplet de jingle-uri muzicale special pregătite pot susţine fiecare premiu anunţat în parte. Astfel, noi oferim susţinerea muzicală a momentului de suspans dinaintea anunţării câştigătorului, însoţind apoi în acordurile muzicii noastre fericitul câştigător către scenă.

Dineul oferit după premiere poate fi acompaniat de muzica cvartetului nostru.